پنجشنبه / ۲۲ خرداد / ۱۴۰۴ Thursday / 12 June / 2025
×

*🔻این جاده خطرناک است🚫 مسافت /نام مناطق /مسیرِ تَرَدد را به مسافران نمایش نمی دهد*❗️❓🚸 *نویسنده: اشکان جمشیدی–📍دارابی ها نیوز* چندین پیام از سوی مخاطبانمان که در استان های دیگر َاند به دست ما رسیده است ،یکی از آن پیام ها را به عنوان مطالبه گری به سمعو نظر مسئولین و شما شهروندان محترم می […]

این جاده خطرناک است-تابلوهای علائم هدایت مسیر یا راهنمای مسیر ندارد

*🔻این جاده خطرناک است🚫 مسافت /نام مناطق /مسیرِ تَرَدد را به مسافران نمایش نمی دهد*❗️❓🚸

*نویسنده: اشکان جمشیدی📍دارابی ها نیوز*

چندین پیام از سوی مخاطبانمان که در استان های دیگر َاند به دست ما رسیده است ،یکی از آن پیام ها را به عنوان مطالبه گری به سمعو نظر مسئولین و شما شهروندان محترم می رسانیم.

هم وطنی در استان های همجوار سکونت دارد و در مورد سفری که هراز چند مدت به شیراز دارد بیان می کند: از دو مسیر به شیرازسفر کرده ام، بندرعباسلارشیراز  بندرعباسدارابشیراز در گذشته بیشتر از جاده لار استفاده می کردم راه آن اتوبان است و چندمکان بسیار خطرناک دارد و در این مسیر خودروهای بزرگ زیادی رفت و آمد دارند اما از کیفیت جاده و نشانه گذاری و تابلوهای واقعشده به راحتی میتوانی  مقصد را دنبال می کنی اما وقتی از مسیر بندرعباسداراب به شیراز حرکت کردم بیشتر مسافت راه دوطرفه بودو جاده سرعت گیر زیاد داشت (کاهند سرعت یا همان سرعت گیر) در این مسیر بود انگار از روی صخره گذر می کردی، در کنار اینمعضلات می توانم بگویم این شهرستان (داراب) بود که آب و هوای مطلوبی داشت👈 سرسبزی مناطق شهرستان داراب مسیر چندساعته بندرعباس داراب شیراز را برای مسافر کاهش میداد و این مسافت نسبتاً طولانی 👉 احساس نمی شد.

و مشکلات دیگری که در این مسیر حس می شد کمبود تابلوها و علائم هدایت مسیر یا همان راهنمای مسیر بود که در جاده هایشهرستان داراب یا کم بود یا اصلا وجود نداشت.

*علائم هدایت مسیر یا راهنمای مسیر از مؤثرترین و مهم ترین تابلوهایی هستند که زیرمجموعه تابلوهای اخباری(هشداری) محسوبشده و با هدف مسیریابی سریع رانندگان برای انتخاب کوتاه ترین و بهترین مسیر به منظور کاهش زمان سفر و دستیابی آسان تر بهمقصد در محل های مناسب نصب می گردد.*

آدرس دهی باید به گونه ای باشد که افراد ناآشنا با منطقه و مسیر، به سمت مقصد مورد نظر راهنمایی شوند. برای این منظور لازم استدر طراحی و ساخت تابلوهای راهنمای مسیر با دیدی کلان نگر تمامی سطح شهر را در نظر گرفت. این دسته از تابلوها بر خلافتابلوهای ترافیکی استاندارد، دارای شکل و طرح تصویب شده قبلی نمی باشند و بنا به شرایط و نیاز راه، طراحی می گردند. در طراحیتابلوهای هدایت مسیر اصطلاحات و تعاریفی به کار می رود باید مد نظر قرار گیرد.

اگر مسئولین راهداری شهرستان داراب این موضوع را بررسی کنند و تابلوهای اخباری و هشدار جاده ای را بیشتر در مکان هایمناسب جاگذاری کنند و سرعت گیرهای خطرناک این جاده را کاهش دهند *(برای خود ساکنین شهرستان و روستاها نیز معضلی شده)* مطمئناً سال جدید و با سفرهای های نوروزی ، مسافران بسیاری از این موضوع استقبال می کنند و حتما در آینده بهترین مسیر را برایمسافرتهای خود به جنوب کشور جاده های شهرستان داراب در اولویت خود قرار می دهند.

*⭐️پیام یکی از همشهریان دارابی در مورد این موضوع: تابلوهایی که در جاده های شهرستان داراب مشاهده می شود کوچک است وانگار شهرستان داراب را یک شهر تازه تأسیس و دارای مسئولین تازه کار و بدون سابقه کار به عموم نشان می دهد.*

🟡

*لینک این پست در اینستاگرام*

https://www.instagram.com/p/Cmza2bwr9an/?igshid=YWJhMjlhZTc=

https://instagram.com/darabihaaa

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *